Barbara Demšar

Barbara Demšar (Slovenija, 1969) je diplomirala iz likovne pedagogike pri prof. H. Gvardjančiču na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Študijsko se je izpopolnjevala v Franciji, ZDA in ZAE. Sodelovala je na mnogih slovenskih in mednarodnih skupinskih razstavah (Hrvaška, Srbija, Črna gora, Makedonija, Italija, Avstrija, Francija, Belgija, Romunija, Nemčija, Grčija, Turčija, ZDA), predstavljala se je na več samostojnih razstavah in za svoje delo prejela nagrade v Sloveniji, Hrvaški in ZDA. Je članica Zveze društev likovnih umetnikov Slovenije. Živi in dela kot svobodna umetnica v Škofji Loki.

Brut Carniollus

Brut Carniollus (Slovenija, 1959) je vizualni umetnik in fotograf, ki se usmerja predvsem v tehniko digitalnega kolaža, pri katerem porablja fotografijo kot njen glavni sestavni del in se poslužuje digitalne grafike z UV tiskom. V preteklosti se je veliko poglabljal v dokumentarno fotografijo in sodeloval z najboljšimi slovenskimi fotografi. Je član Zveze društev slovenskih likovnih umetnikov. Razstavlja doma in na tujem. Živi in dela v Radovljici.

Claudio Beorchia

Claudio Beorchia (Italija, 1979) je umetnik, ki se ukvarja s skulpturo, instalacijo in kolažem. Študiral je oblikovanje in vizualno umetnost na univerzi Università Iuav di Venezia v Benetkah, kjer je naredil tudi doktorat iz oblikovanja, in na Academia di Brera v Milanu. Razstavljal je v Italiji in v širšem mednarodnem prostoru (Argentina, Armenija, Kitajska, Hrvaška, Francija, Nemčija, Grčija, Japonska, Maroko, Rusija, Slovaška, Španija, Urugvaj). Je dobitnik mnogih nagrad in priznanj. Živi in dela v okolici Benetk.

Giorgos Chronis

Giorgos Chronis (Grčija, 1986) je končal študij uporabnih umetnosti na visoki tehnični šoli v Rethymno (Kreta) in grafičnega oblikovanja na AKTO College v Atenah. Umetnik se ukvarja predvsem z umetnostjo grafitov in kolaža. Izvedel je več muralov in ostalih projektov v Grčiji, razstavljal je tudi v Nemčiji in Milanu. Živi in dela na Kreti.

Kai Holland

Kai Holland (Nemčija, 1965) je umetnik, ki je svoje ustvarjanje začel na področju fotografije, predvsem dokumentarne. Študiral je vizualno komunikacijo ter fotografijo in film na univerzi uporabnih znanosti v Dortmundu. Množice podob, slik in fotografij ga spremljajo ves čas, saj je od samih začetkov svoje profesionalne poti delal v uglednih oglaševalski agencijah in založbah. Zaposlen je v znani mednarodni agenciji akg-images. Živi in dela v Berlinu.

Lane

Lane (Grčija, 1983) se je sama izučila tehnike kolaža, pri ustvarjanju katerega uporablja predvsem papir. Sodelovala je na skupinskih razstavah v Grčiji, Italiji, Nemčiji in ZDA. Je soustanoviteljica mednarodnega festivala kolaža Collagistas, ki se od leta 2014 vsako leto zgodi v drugem evropskem mestu. Ustvarjalka redno izvaja delavnice na temo kolaža in je prejemnica nagrade za razstavo kolaža The Skin I Live na festivalu Social Photo Fest 2018 v Perugii. Živi in dela v Solunu.

Simone Karl

Simone Karl (Nemčija, 1989) je končala študij oblikovanja na Technische Hochschule v Nürnbergu in magisterij iz oblikovanja na univerzi uporabnih umetnosti (HAW) v Hamburgu. Njena umetniška praksa obsega predvsem instalacijo, ready-made objekte in kolaž. Predstavila se je na več razstavah v Nemčiji in bila že nekajkrat nagrajena za svoje delo. Je prejemnica štipendije Unseren Künsten 2018/2019 na Claussen-Simon-Stiftung, Hamburg. Dela in živi v Hamburgu.

Urška Mazej

Urška Mazej (Slovenija, 1988) je diplomirala na Likovni akademiji v Ljubljani, smer slikarstvo. Razstavljala je na številnih skupinskih in samostojnih razstavah in bila za svoje delo nekajkrat nagrajena. Kot scenografka in kostumografka sodeluje pri gledaliških in filmskih projektih. Je soustanoviteljica Kulturno umetniškega društva Koncentrat, ki deluje v Velenju. Živi in dela v Ljubljani in Velenju.